SM Meesteres Jessica

Voor het maken van een afspraak met SM Meesteres Jessica kunt u bellen of een whatsapp sturen op: 06 872 61 038.
Durf de stap te nemen om samen jouw kinky sm-fantasie te beleven met deze sexy meesteres. Als dominante SM Meesteres is ze nooit onderdanig.

Elke fantasie is bespreekbaar met haar, dus ook soft erotisch sm, hard SM, BDSM of een geil kinky spel. Heb je een specifieke fetish of een bepaalde fantasie, laat het haar dan weten. Je hoeft namelijk niet een slaaf te zijn om een kinky sessie met haar te hebben. Als je contact met SM Meesteres Jessica opneemt, geef dan aan dat je in Lipstick Rotterdam wilt ontvangen (ze ontvangt namelijk ook in een andere regio).

In Lipstick Rotterdam zal ze je ontvangen in een mooie sfeervolle SM-kamer. Deze kamers is volledig ingericht met o.a. een andreaskruis en groot speciaal sm-bed. Verder heeft ze altijd een groot aanbod aan speeltjes bij zich. Mocht je iets specifieks willen, dan kan je contact met haar opnemen.

Mogelijkheden bij SM Meesteres Jessica:

✔ Footfetish (voetgag, voeten likken etc)
✔ CBT pik- en balmarteling
✔ Voorbinddildo neuken
✔ Spanking / billenkoek
✔ Spugen op lichaam en/of in mond
✔ Travestie (ik zal je omtoveren tot een sexy meisje)
✔ Hang-bondage (gecertificeerd in Duitsland)
✔ Needle play (specialisme)
✔ Tepelspel
✔ Kaarsvet spel
✔ Electro en Sounding
✔ Pijniging met zwepen
✔ Anale ontmaagding met dildo
✔ Golden Shower gevend
✔ En uiteraard nog veel meer.

Ze ontvang je discreet en je komt geen andere klanten tegen. Iedereen is welkom bij haar, of je nu ervaring hebt of niet. Heb je vragen of wensen, neem dan contact met haar op voor meer informatie. Ze heeft jarenlange ervaring en is van veel markten thuis en kijkt niet op van een rare fantasie. Als meesteres zal wel altijd de dominante rol aannemen en seks met haar is niet mogelijk.